Kurz und knapp, NEIN.Hallo zusammen, habe einen neuen mi 1s bekommen.
Noch kein Update gemacht.
DRV Ver 321
BMS Ver 1701
BLE Ver 155
Bluetooth Version stimmt doch oder?
wird German Maneuver App damit funktionieren?
Hallo. Ich habe identische Parameter. Was muss ich tun, damit der Roller 25 km h fährtWitam wszystkich,
Przede wszystkim bardzo dziękuję za odblokowanie aplikacji HomeMi, naprawdę świetnej aplikacji i wspaniałych ludzi, którzy tu są.
Teraz do mojego zmartwienia. Mam dzisiaj Xiaomi Scooter Pro 2.
Rok budowy 03/22 więc z dużym prawdopodobieństwem ze sterownikiem 3.1 :-( Wszystkie inne informacje znajdziesz na zrzucie ekranu.
Skuter został aktywowany przez m365 DownG.
Teraz, jeśli dostanę deskę rozdzielczą z niższą wersją BLE. Czy sprawię, że HomeMi będzie działać z pełnym zakresem funkcji?
Czy więc >20km oznacza dla strefy prywatnej?
Jeśli tak, które strony internetowe możesz polecić, aby zamówić jedną z nich?
A może wkrótce pojawi się aktualizacja aplikacji, która będzie również możliwa w wersji 157.
Z góry dziękujemy za opinie.
Da ging es um BLE 157, ich wusste nicht dass BLE 155 auch schlecht ist.Wie oft willst du eigentlich noch die gleiche Frage stellen? Die Antwort hast du erst letzten Donnerstag bekommen.
Eine einfache Suche nach "ble155" hätte dir etliche Beiträge gezeigt , aus denen klar hervorgeht, daß auch die 155 ein Flashen verhindert.Da ging es um BLE 157, ich wusste nicht dass BLE 155 auch schlecht ist.
Czy rzeczywiście przeczytałeś tekst, który sam zacytowałeś?
Jak zdobyć aplikację?
Możesz pobrać aplikację ze Sklepu Google Play, ale nie jest ona publicznie dostępna. Tylko aktywowane konta mogą je pobierać („zamknięty test” w Google). W celu aktywacji wpisuję konto użytkownika jako tester („Zamknięta ścieżka testowa -> Tester”). Aby uprościć proces, stworzyłem stronę aktywacyjną:Um Links zu sehen, melde dich bitte an. Strona jest dostępna tylko za pośrednictwem tego forum. Rejestracji można dokonać tylko dla siebie, a nie dla innych osó
Hab's heute Mittag gecheckt,aber ich hab's erst jetzt erhalten. Dann heißt es morgen vor dem Weg zur Arbeit wieder testen,gucken was neu ist, Changelog ist vage gehalten jaHeute mittag schon... Changelog sagt nur nicht viel aus![]()
Darf ja die nächsten Wochen nicht fahrenHab's heute Mittag gecheckt,aber ich hab's erst jetzt erhalten. Dann heißt es morgen vor dem Weg zur Arbeit wieder testen,gucken was neu ist, Changelog ist vage gehalten ja![]()